Rapid Action Group teams up Finnish food producers to take over New York City in September. They will meet prominent local buyers and the program includes also a visit  to NORTH Food Festival http://nordicfoodfestival.org

For more information please contact:
Iida Korhonen
Leading Consultant
+358 40 060 2713
iida.korhonen (at) rag.fi


Suomalainen ruoka valloittaa New Yorkin 22.9.-27.9.

Rapid Action Group järjestää vientimatkan New Yorkiin suomalaisille elintarvikealan yrityksille tapaamaan ostajia 22.9.-27.9.2015. Matka ajoittuu NORTH Food Festivalin (http://nordicfoodfestival.org) kanssa samaan ajankohtaan, jolloin kaupungissa pohjoismaisuus on vahvasti esillä. New Yorkissa ja USA:n koillisrannikon markkinoilla on kasvava kysyntä pohjoismaisille tuotteille. Tällä vientimatkalla mukana on ryhmä yrityksiä, joiden valikoiduilla korkealaatuisilla tuotteilla on erinomaiset mahdollisuudet menestyä laajasti USA:n markkinoilla. Kuluttajien kiinnostus uusiin trendituotteisiin ja vähän prosessoituihin sekä terveyttä edistäviin tuotteisiin ennakoivat hyvää menestystä New Yorkissa.

New York on ruokamaailman yksi tärkeimmistä keskuksista ja siellä näkyminen on tärkeää suomalaisille ruokabrändeille. Mahtavaa päästä esittelemään korkealaatuisia suomalaisia tuotteita yhteistyökumppaneille ja ostajille. Matkasta tulee todella huikea ja se on tärkeä askel eteenpäin suomalaisen ruokaviennin vauhdittamisessa, toteaa johtava konsultti Iida Korhonen Rapid Action Groupista.

Matkalla osallistujat tapaavat yhteistyökumppaneita ja ostajia, jolloin saadaan aikaan konkreettista myyntiä ja avataan USA:n markkinat suomalaisille tuotteille. Matkan jälkeiset toimet ja jatkomatkat ovat tärkeitä myynnin onnistumisen kannalta.

Ruokaviennin järjestäminen, toimijoiden yhteen kokoaminen ja yhteisten tarinoiden luominen on laaja kokonaisuus, jossa Rapid Action Group verkostoineen tukee yrityksiä pitkäjänteisesti. Suomesta löytyy pohjoismaiden parhaita tuotteita ja huippuosaamista. Tämä vientimatka on vasta alkua, Iida painottaa.

Lisätietoja

Iida Korhonen
Leading Consultant
+358 40 060 2713
iida.korhonen (at) rag.fi

Iida Korhosella on vahva tausta New Yorkin ruokamaailmasta, kansainvälisestä liiketoiminnasta ja sidosryhmien yhdistämisestä innovatiiviseen ja kasvuhakuiseen yhteistyöhön.

Let’s did it!